Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων 

Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών σε κάθε προϊόν μας, αρκεί αυτό να είναι εντελώς αχρησιμοποίητο, να βρίσκεται στην συσκευασία του σε άριστη κατάσταση (ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή του). Το κόστος επιστροφής, εφόσον γίνεται με υπαιτιότητα του πελάτη, επιβαρύνει τον ίδιο. Καλέστε μας εντός 14 ημερών στο +30 210 9633595 για να σας δώσουμε τον απαραίτητο Κωδικό Επιστροφής Εμπορεύματος (RMA) και στείλτε τα προϊόντα προς επιστροφή μαζί με την απόδειξη αγοράς σε:

 

Φαρμακείο Ελένη Μορφοπουλου & ΣΙΑ ΕΕ (Γράψτε εδώ τον αριθμό RMA)

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

16674 Γλυφάδα - Ελλάδα 

Σημείωση: Επιστροφές χωρίς αριθμό RMA θα επιστρέφονται στον αποστολέα.

 

Πολιτική Ακυρώσεων

Σας παρακαλούμε στείλτε την ακύρωσή σας μέσω email στο orders@placebopharmacy.eu .

Οι ακυρώσεις μέσω email πρέπει να περιέχουν τα εξής: Ονοματεπώνυμο, αριθμό παραγγελίας, τηλέφωνο & email επικοινωνίας. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες που αναγράφονται στην παραγγελία.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία ακύρωσης το συντομότερο δυνατό. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, ευχαρίστως θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού που έχετε πληρώσει μαζί με τα έξοδα αποστολής. Εάν το αίτημα ακύρωσης φτάσει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας επιστρέψουμε το σύνολο της αξίας των προϊόντων χωρίς τα έξοδα αποστολής.