Το Placebo Pharmacy είναι πολλά περισσότερα από ένα φαρμακείο, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο! Με εφόδια τη δημιουργική μας ομάδα, τα καινοτόμα προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά, την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, την ιστορία 30 ετών, τη γνώση και την εξιδείκευση, σε εμάς θα βρείτε όσα χρειάζεστε σε συνδυασμό με τη μοναδική εξυπηρέτηση!

Η ομάδα μας 

Οι άνθρωποι της “οικογένειας” του Placebo είναι πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να καλύψουν κάθε σας ανάγκη! Με θετική διάθεση πάνω απ’ όλα, αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη ως τον μοναδικό πελάτη, προσφέροντας του μια ξεχωριστή εμπειρία!

Η ομάδα μας αποτελείται από φαρμακοποιούς, διατροφολόγους, αισθητικούς και όχι μόνο! Λειτουργούμε Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:00 & Σάββατο 08:00 – 20:00 και με την επιστημονική μας κατάρτιση και την πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε δίπλα σας πριν και μετά από τις αγορές σας!

Τα προϊόντα μας

Εδώ μπορείτε να βρείτε Premium και καινοτόμα προϊόντα τα οποία διαθέτουν υψηλή ποιότητα, αποτελεσματικότητα με ευχάριστες υφές.

Καλύπτουμε ποικίλες ανάγκες για όλη την οικογένεια και στα ράφια μας μπορείτε να βρειτε οτιδήποτε χρειαστείτε από ένα φαρμακείο, αλλά και πλήθος άλλων προϊόντων όπως: luxury προϊόντα προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ και αρώματα, παιδικά καλλυντικά και είδη, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, ομοιοπαθητικά, ρούχα, γυαλιά, βιβλία, τρόφιμα, αθλητιατρικά είδη, design αντικείμενα, είδη και αξεσουάρ για κατοικίδια και πόσα άλλα ακόμη!

Διακρίσεις 

Το φαρμακείο μας βραβεύτηκε το 2011 ως το καλύτερο κτίριο στον κόσμο στα Χ International Awards, αφήνοντας στη δεύτερη θέση εκείνη τη χρονιά το διαστημοδρόμιο του Richard Branson ενώ έχουν δημοσιευτεί εγκωμιαστικά αφιερώματα σε βιβλία και περιοδικά αρχιτεκτονικής και design σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Η διεθνής αναγνωρισιμότητά μας, έχει μετατρέψει το Placebo σε τουριστικό προορισμό, καθώς πλήθος τουριστών αλλά και κορυφαίες εταιρείες που επισκέπτονται την Ελλάδα, έρχονται και στο φαρμακείο ώστε να το θαυμάσουν από κοντά.