Back to School! Όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά θα τα βρείς στο Placebo Pharmacy.

08/09/2022
από Placebo Pharmacy
Back to School! Όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά θα τα βρείς στο Placebo Pharmacy. στο Placebopharmacy

Trixie Θερμός

Tο μπουκάλι της Trixie από ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί την τέλεια, ανθεκτική εναλλακτική λύση έναντι των πλαστικών μπουκαλιών μίας χρήσης. Με μια μεγάλη ποικιλία από ζωάκια, κάθε παιδί θα βρει τον αγαπημένο του φίλο και σύντροφο για πολλές περιπέτειες.

Είναι ελαφρύ και ανθεκτικό σε οποιαδήποτε κρούση και δεν απελευθερώνει τοξικές ουσίες στο νερό.
Ο κομψός του σχεδιασμός το καθιστά παράλληλα εύκολο στον καθαρισμό. Πλύνετε με σαπούνι και νερό για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής του μπουκαλιού.
Το καπάκι έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μικρών παιδιών και μπορούν εύκολα να το ανοιγοκλείσουν λόγω της λαβής-στομίου στην κορυφή.
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι και καπάκι από Polyprop

 

The Lunch Bags

Τα The Lunchbags είναι μια πανέμορφη μάρκα τσαντών η οποία απευθύνεται σε όλους. Είναι εμπνευσμένη από τις καθημερινές μας ανάγκες, το πάθος για τη μόδα και τα κίνητρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε με φιλικές ενέργειες προς το περιβάλλον. Κάθε τσάντα μας είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά, ενώ έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα περισσότερα με στυλ.

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold© για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες. Για τη δουλειά, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό.

 

 

 

 

 

Ekobo

Η EKOBO που κυκλοφόρησε το 2003, είναι μια γαλλική μάρκα οικιακής διαβίωσης που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή premium, φιλικών προς το περιβάλλον επιτραπέζιων σκευών και οικιακών αξεσουάρ.

 

Τα στεγανά, ανοξείδωτα κουτιά φαγητού μας συνοδεύονται από ένθετο ασφαλές για τη θερμότητα, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα ωραίο ζεστό γεύμα.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική